Política de privacitat

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Identitat: Plegabike SL
NIF: B65833758
Dir. Postal: C / Lluís Vives 15B, 08206 - Sabadell, Barcelona
Telèfon: 622.461.914
Correu electrònic: info@plegabike.com

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Tractem la informació que ens facilita l'usuari amb la finalitat de gestionar les sol·licituds d'informació realitzades a través del lloc web, i, si escau, per la compra online dels productes que apareixen al nostre lloc web.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió per l'usuari. Ara bé, les dades personals dels usuaris que contractin productes a través del lloc web, es conservaran durant el termini mínim de sis anys de conformitat amb la normativa comptable.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l'usuari prestat mitjançant l'acceptació de la clàusula de tractament de dades. En els formularis del lloc web, caldrà que l'usuari empleni els camps marcats com "obligatoris". Si no es faciliten totes les dades de caràcter personal requerits per Plegabike SL, podria implicar una incompleta atenció de la sol·licitud requerida o, si s'escau, de la compra realitzada. L'usuari haurà de comunicar a Plegabike SL seves dades personals actuals a fi que la informació continguda en els seus fitxers estigui actualitzada i sense errors. L'usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.

A què destinataris es comunicaran les seves dades?

Per la compra de qualsevol producte a través del lloc web, les dades de l'usuari podran cedir-se a les empreses de missatgeria i logística com ara SEUR, per poder dur a terme el lliurament i / o devolució dels productes. Així mateix, en el cas de devolució de productes comprats a través del lloc web, Plegabike podrà comunicar les dades dels usuaris a BBVA (o altres) o PAYPAL perquè puguin realitzar el reintegrament de la comanda.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

Qualsevol usuari té dret a obtenir confirmació sobre si en Plegabike SL està tractant dades personals que els concerneixin o no. Per exercir aquest dret, l'usuari ha de presentar una sol·licitud mitjançant qualsevol dels mètodes de contacte facilitats. L'usuari pot exercir el seu dret d'accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. L'usuari podrà sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular. L'usuari podrà sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals en un format vàlid i comprensible per a l'usuari, per tal d'exercir el seu dret de portabilitat. L'usuari podrà exercitar els drets referits anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent, en el domicili social de Plegabike SL o sol·licitar-ho mitjançant correu electrònic a info@plegabike.com. Per tal de verificar la titularitat de la informació sol·licitada, Plegabike SL pot demanar informació personal complementària en el moment d'exercir els seus drets. En el cas que no obtingui una resposta satisfactòria i desitgi formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d'aquests drets, pot acudir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es - C / Jorge Juan, 6 de Madrid).Consideracions i avís legal


No s'enviarà cap comanda fins que no es tingui el comprovant o confirmació de pagament.

Tota compra anirà acompanyada del seu corresponent albarà d'entrega i/o factura i de la garantia original del fabricant.

Tots els preus mostrats a la web inclouen IVA, i exceptuant error tipogràfics o ortogràfics serán mostrats amb €. Les compres efectuades estan subjectes al pagament de l'Impost sobre el Valor Afegit (I.V.A) segons el que està establert en la normativa vigent per les persones físiques o jurídiques residents en Estats membres de la Unió Europea.

Les dades fiscals de Plegabike© (Nom Comercial) són:
Plegabike SL, C/Lluis Vives 15B, 08206 Sabadell, NIF: B65833758. Telèfon: 622461914

Si en algun dels nostres enllaços donés per desconeixement o casualitat una falta de respecte o il·legalitat sobre la propietat intel·lectual , preguem ens ho comuniqui immediatament per tal de que ho puguem solucionar. Sempre intentem referir tota la informació que utilitzem als seus autors, demanant (sempre que és possible) permís directe per la seva utilització. Si desitges utilitzar imatges o enllaços creats per nosaltres, ens ho comuniques i referències la procedència de la nostra web.

El termini màxim de devolució és de 7 dies. El producte ha d'estar en perfecte estat i sense ratllades, cops, etc... pel seu abonament o canvi. Les devolucions s'enviaran junt amb l'original de l'albarà d'entrega i en el seu embalatge original. Per qualsevol possible incidència o reclamació li recomanem que es posi en contacte amb nosaltres. En reclamacions per possibles incidències com que el producte s'entregui deteriorat, avariat , equivocat o qualsevol altra causa susceptible de reclamació, el client tindrà dret a la devolució del mateix en un termini de 7 dies des de la data de compra del producte, sempre que el producte estigui amb el seu embalatge original. Les despeses de devolució correran a càrrec del client. Si passat el període de devolució el producte presenta algun problema de fàbrica dins del termini de garantia del fabricant, nosaltres podem gestionar la garantia realitzant tots els passos necessaris per efectuar la mateixa. En aquest cas el client i el fabricant assumiran les despeses de transport derivades de tal gestió.

Per a major seguretat, les pantalles on introduirà dades relacionades amb la seva targeta de crèdit procedeixen directament d'entitats bancàries acreditades que rebran aquestes dades. El sistema d'encriptació SSL garanteix total seguretat a la transmissió de tals dades a través de la xarxa. Amb la finalitat d'oferir total seguretat als seus clients aquesta informació no serà retinguda ni arxivada per Plegabike©.

L'usuari garantitza que les Dades Personals facilitades a Plegabike© son verdaderes i es fa responsable de comunicar alguna modificació per la confecció legal d'albarans, factures o pressupostos.

La seva compra es realitza a través de targeta de crèdit o dèbit mitjançant la plataforma de pagament on-line de la BBVA. És completament segur i està subjecte a totes les normes de protecció. El sistema d'encriptació SSL que utilitzem garantitza total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les teves dades gaudeixen de total protecció i confidencialitat.

Per a major seguretat, les pantalles on introduirà dades relacionades amb la seva targeta de crèdit procedeixen directament de BBVA que rebrà aquestes dades. Aquesta informació no serà retinguda ni arxivada per Plegabike©. Per aquest motiu, el cobrament sobre la teva targeta s'efectuarà en el moment de fer la comanda. En el cas de que algun dels teus productes estigués en tencament de estoc o tingués qualsevol incidència a la hora de l'expedició, reemborsarem l'import corresponent sobre la teva targeta de crèdit en un termini màxim no superior a 30 dies complerts des de la data de compra.

Si el pagament es realitza mitjançant transferència bancària, les despeses correran a compte del client.

Responsabilitats: Plegabike S.L. Rebutjar qualsevol responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts i serveis d'sobre pàgines web i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir l'accés, de manera temporal o definitiva sense Necessitat d'avís previ. Tampoc es fa responsable sobre qualsevol informació no elaborada directament per l'empresa i Rebutjar, de manera especial, qualsevol responsabilitat sobre la informació contingut a les pàgines web a les quals es té accés mitjançant enllaços (links). Així mateix, Plegabike S.L. no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin Produir por l'ús d'ordinadors Infectats amb virus informàtics, ni de les conseqüències derivades del mal funcionament del navegador (browser) o per l'ús de versions no actualitzades.

 
  • Cargo Bike
  • Urban Cargo Bike
  • Compact Cargo Bike
  • Utility Bike
  • SUV Bike

Contacto
  • Urbanbiba
  • (+34) 622.461.914
  • info@urbanbiba.com

Social Media
facebook instagramCopyright © 2022 Urbanbiba Todos los derechos reservados. Consideraciones y avio legal